Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tervetuloa SoturiSudet-fantasiaroolipeliin♡♡♡

 

Tervetuloa fantasia-susiroolipeliin nimeltä Soturisudet, elikkäs  aloittelijaystävälliseen ja muutenkin mukavaluonteiseen roolipeliin:3 Soturisudet luotiin 1.1.2018!

Susisoturit-roolipelissä roolipelataan siis susilla,  ja nyt pääsemme siihen osioon jossa kerrotaan roolipelin fantasia-osiosta. Täällä hahmolla voi olla erityisiä taitoja,  se voi esimerkiksi loikkia puissa, juosta seinää pitkin tai jotakin muuta. Kuitenkin kaikki taikavoimat, lentäminen, ajatustenlukeminen, siivet yms on mahdotonta... paitsi, jos hahmolla on taikariipus! 

~Ne ovat siis riipuksia,  joita hahmot pitävät kaulassaan. Riipuksilla on omia taikavoimia, ja ne ovat jokaiselle melko henkilökohtaisia. Kyllä toisen riipusta voi käyttää, mutta se on vaikeaa, ja riipus saattaa jopa kirota väärinkäyttäjän. Riipuksilla on monia voimia, ei yleensä suuria,  mutta esimerkiksi ajatustenluku, mielenhallinta, pelko, rohkeus, ynnä muut tunnetilat ovat yleisiä. On myös sellaisia riipuksia joilla voi hallita pienesti jotakin luonnonvoimia,  kuten tuulta, ukkosta, sadetta, pyörremyrskyjä yms. Ja yhtä yleisiä ovat ruumiinvoimat, esimerkiksi voima, nopeus,   ja hyppääminen. Jokaisella sudella on yleensä yhdestä kahteen riipusta, mutta kaikkein voimakkaimmilla jopa viidestä kahdeksaan. Liiallinen riipusten käyttö aiheuttaa pahoinvointia,  pyötyilyä tai jotakin vastaavaa.

~Mutta jos palattaisiin asiaan?

Roolipelissä on kolme laumaa, on ne, joilla on riipukset, on ninjasudet. ..

ninjasudet osaavat hyppiä puissa, heillä on aseina puukkoja,  ja he ovat nopeita ja osaavat hypätä jopa viisikin metriä. Vaikka ninjasudet ovat kolmesta laumasta pienikokoisimpia,  he ovat kaikkein nopeimpia, ketterämpiä ja hyppivät korkeimmalle.

~Ja kolmas lauma?

Kolmannessa laumassa on niitä susia, jotka hallitsevat jotakin elementtiä. Elementit, eli vesi, tuli,  ilma, maa, ovat kaikkein hankalimpia voimia, mutta myös suurimpia. Laumaan ei kuulu montaa jäsentä, mutta se on silti kaikkein vaarallisin ja voittamattomin. Kaikeksi onneksi se on rauhallinen, vetäytyvä ja antelias. Kuitenkin seuraukset ovat hirmuisia,  jos tekee jollekin sen jäsenelle vääryyttä.

~Okei, next? 

Siinä oli siis vähän tietoa laumoista, riipuksista yms. Check Maailma, siellä on enemmän tietoa.

~And who am I?

Ylläpitäjänä toimii melko monelle tuttu Meikäläinen :3.

 

Copyright:

Css-koodi: Viimakoura

navigaation tausta: Viimakoura

vieraskirjan "ulkoasu": -

Sisällön tausta: -

Tausta: Flickr

Yläkuva: @Meikäläinen (oon tehnyt sen sovelluksella Pixlr)

Alakuva: -

Css-koodi: Viimakoura

©2019 Susiroolipeli♡ - suntuubi.com