Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

World

 

There is magic, fantasy, everything you've always wanted to know, but what you have not learned ...

 

Järjestyksessä sivun sisältö: Riipuksista tietoa, sitten ninjasusien erikoisuuksista, sitten niiden susien erikoisuuksia, jota hallitsevat luonnonvoimia, ja tämän roolipelin väkivallasta, seksuaalisuudesta yms.., laumoista, arvoasemista, "vuosiluku"

 

Pendants, their powers, their symptoms, their strengths

-Suomeksi sanottuna: Riipukset, niiden voimat, niiden oireet, niiden vahvuudet.

 

Soturisusissa riipukset ovat taikavoimia omaavia riipuksia. Niitä on vain Pentand-lauman jäsenillä, minkään muun lauman jäsen ei saa omistaa, tai edes kokeilla riipusta. Se on Pentand-laumalle tabu. Jokainen sen lauman susi saa riipuksen syntyessään. Riipukset ovat henkilökohtaisia, mutta niitä varastetaan silloin tällöin, luultavasti siksi että varas haluaa enemmän voimia. Ja toisen riipuksen käyttäminen on erittäin vaikeaa.

Riipuksilla on monia voimia, on hyvin heikoista hyvin vahvoihin riipuksiin. 

Jos sudelta otetaan riipus pois, on hän välittömästi normaali susi, joka ei omaa mitään erikoisia voimia. Mikäli riipus katoaa, sen haltijan on etsittävä se 5 äivässä. Seurauksena on muuten hidas heikkeneminen sen viiden (5) päivän sisällä, ja lopulta kuolema.

Their powers

Heikoimpia voivia on mm. pienten esineiden siirtelu, oman hajunsa muuttaminen, näkönsä pieni vahvistaminen, tai vaikka turkkinsa värin pieni muuttaminen. Melko pieniä ovat myös erimerkiksi jonkun ilmanvoiman pienenpieni laannuttaminen: esimerkiksi pienen sateen laannuttaminen melko kovaksi tuhkusateeksi.

Keskivahvoja on esimerkiksi tihkusateen aihuttaminen, ajatustenluku, mielenhallinta; pelko, rohkeus, rauhoittuminen, aggressiivisuus. Tunnetilat on melko yleisiä.

Vajvmpia ovat: Ruumiinvoimat: hyppääminen, juoksu, nopeus, kaivaminen, taisteleminen, vahvuus... myös aistit, eli näkö, maku, haju, kuulo, ja tunto, ovat melko yleisiä. Myös esineiden ja asioiden löytäminen/etsiminen on mahdollista vaikkei järin yleistä.

Erittäin vahvoja, ja harvnaisia ovat energiakilpi, painavien esineiden siirtely, teleporttaus yms. On rajaton määrä mahdollisuuksia, millaisia voimia korulla on.

 

 

Manage, Symptoms, how many?

 

Jos riipuksia käyttää liikaa: oireita on pyörtyili, heitättäminen, pahoinvointia, oksentelua, mielenhillinnän vaikeutumista, ajatusten sumenemista, heikkoutta.

Jos riipus varastetaan: Sudella ei ole mitään erikoisvoimia, tämän ulkonäkö on normaali, ja kaikki itseensä, esineihin, muihin, ja ympäristöön yms. tehdyt muutokset nollautuu. Mikäli sen omistaja ei löydä riipusta 5 päivässä, tämä heikkenee kaikilta "alueilta" koko ajan, ja 5 päivän päästä menehtyy.

Jos ei hallitse riipusta: Riipus saattaa tehdä sen omistajan huonovointiseksi, sairastuttaa, laittaa kuulemaan outoja ääniä, riipus saattaa ilman omistajaansa "taikoa".

 

How many:   Pentand-lauman susilla riipuksia on: syntyessä 1. (Alfa antaa). Sen käyttöä harjoitellaan oppaan 5 kk, loppu aika (eli loppuelämä) yksin. 12 kuukauden iässä pentu saattaa saada toisen riipuksen, aikaisintaan. Ja useimmilla susilla on 1 - 2 riipusta. Riipuksia saattaa saada lisää uroteosta, kuten hengen pelastamisesta, suuren rohkeuden osoittamisesta, tai arvoaseman kohotessa. Betalla on yleensä 2 tai 3 riipusta, Alfalla yleensa 2 - 5. Vain harvoilla on 5 enemmän. Tämän suhde on 1: 1000..: eli yhdellä henkilöllä 1000 henkilöstä on enemmän kuin 5 riipusta.

 

Manage: Hallitseminen on, riippuen sudesta ja tämän lahjoista, erittäin vaikeaa, tai arkipäiväistä. Mitä paremmin hallitsee riipusta, sen taitavampi ja vahvempi on. Ja toisinpäin: Mitä taitavampi ja vahvempi on, sen paremmin hallitsee riipusta. Ja sen vahvempi riipuskin on. Riipuksen voima saatta joskus (suhde 1 : 50) vahventua omistajansa mukaan, eli omistajan ollessa taitava, vahva ja hyvä riipuksen käyttäjä, riipuksen voimat saattavat parantua.

 

 

Special jumping, climbing on the walls, speed, climbing in trees, jumping

-luulen että kaikki osasivat suomentaa:3 (eli Erikoishypyt, seinillä kiipeily, nopeus, puissa kiipeily, hyppääminen)

Ninjasudet, ja vain he, omaavat siis näitä taitoja, erikoishyppyjä, seinillä kiipeilyä, ja puissa kiipeilyä. Lisäksi he ovat todella nopeita, pennutkin juoksevat samaa vauhtia kuin Pentand-lauman jäsenet. Ninjasusien lauma on Special, koko nimi, jonka vain pari muistavat, on Special warriors of the morning who are lurking with jumps. Suomeksi se on Erikoiset soturit aamussa, jotka hyppyineen väijyvät. (juu, outoa, tiedän xD)

 

Special jumping:  Eli voltteja, takaperinvoltteja, kärrynpyöriä ilman tassuja eli sivuvoltteja, ja kaikkia juttuja mitä niitä osaamattomat ihmiset haluaisivat osata. Ihan normaalia siis:3. Mutta kuinka sudet toteuttavat nämä? Ihan niinkuin kirjoittaja haluaa. Esimerkiksi kärrynpyörässä susi vain tekee voltin sivuttain. Hän jännittää lihaksensa, seisoo takajaloillaan, ponnistaa enemmän, ja pamauttaa lentoon sivuttain, ehden samalla volttia. Ihan selvää, että sudet osaavat nuo jutut, eikö? Niinhän ne kaikki:3 x)

Climping on the walls: Seinillä kiipeily: Esimerkiksi juokseminen pystysuoraa seinää pitkin tapahtuu siten, että susi vain ponnistaa jalkojaan ja lähtee juoksemaan seinää pitkin ylöspäin. Jossain välissä susi voi kesken juoksun ponnistaa, ja hypätä pois seinältä alas, sivulle, ylös... alas vain pyörähtämällä voltin, sivulle tekemällä susien kärrynpyörän eli sivuvoltin, ja ylös ponnistamalla takajalkoja ja hyppäämällä ylöspäin. Kuulostaa varmaan oudolta, sori...

 

Speed:  Ninjasudet ovat erityisen nopeita. Heidän huippuvauhtinsa on jopa 100-120 km/h. Joillakin ninjasusien nopeilla yksilöillä huippunopeus voi ylittää lyhyen matkan aikana jopa 145 km/h. Sitä tavallista 100 km/h susi voi juosta vaikka puoli tuntia, riippuen suden kunnosta, ja lihaksista. Heikko susi voi juosta yleensä ainakin 10 min, ja vahva susi jopa 1 tunnin. Normaalit sudet IRL-elämässä juoksevat huippunopeudeltaan about 70 km/h. Tämän roolipelin kahden muun lauman huippunopeus on about. 80 km/h.

 

Climping in trees:   Oletko lukenut yhtään Orionia, Hopeanuolta tai Weediä? Jos olet, huomasit ehkä että Kõgan ninjakoirat- (joo, ninjasudet ei mitenkään liity heihin xD) -osaavat hyppiä puissa. Näin on tässä roolipelissäkin. Täällä ninjasudet pystyvät loikkaamaan puun oksalle jopa 5 metriä tai enemmän ylöspäin, ja siellä ylhäällä he voivat saalistaa, metsästää, tai mitä haluavatkaan. Halutessaan siirtyä puusta puuhun, he loikkaavat seuraavan puun oksalle. Liikkumisesta ei paljoa ääntä kuulu, ja huippunopeus (koskee melko taitavia) on jopa 60 - 80 km/h. Yleensä nopeus on kuitenkin %0 km/h, ja tämä on yleisin huippunopeus.

 

Jumping:  Kahden muun lauman sudet pystyvät hyppäämään pituutta yhdestä (1) metristä Kahteen ja puoleen (2,5). Korkeutta he hyppäävät 1 - 2,5 metriä, oikein jännittyneenä 3 metriä. Ninjasudet pystyvät pituutta hyppäämään noin 4 - 5 metriä, ja korkeutta jopa 5-10 metriä. Se on heille normaalia.

 

Elements

-Luonnonvoimat, kuten varmaan ymmärsittekin.

 

Ne sudet, jotka luonnonvoimia, eli tulta, vettä, ilmaa, maata, eli he, jotka myös hallitsevat ilmanvoimia. Näillä susilla ei ole mitään muuta erikoista kuin hiedän terrible touchinsa, eli taianomainen kosketuksensa. Mutta luonnonvoimat ovat kaikkein vaikeimpia, suurimpia ja voimallisimpia hallittavia. Kaikki ovat yhtä suuria ja voimallisia. Tämän Elements-lauman jäsenet ovat entisiä Pentands-lauman jäseniä, joilla on ollut voimia hallita luonnonvoimia. Kun he kehittyivät aikojen saatossa todella vahvoiksi, ja oppivat hallitsemaan luonnonvoimia ilman taikariipuksia, muutti sellaiset henkilöt, osittain pakotettuina, Elements-lauman jäseniksi. Vaikka laumassa on about 10 jäsentä, on Elements silti voimakkain.

 

Curse, violence and sexuality

-suomensitteko näin: Kiroilu, väkivalta ja seksuaalisuus?

 

Täällä infotaan, miten väkivaltaa ja seksuaalisuutta pitäisi esiintyä.

 

Kiroilu:  Tarinoissa saat kiroilla niin paljon kuin sielu sietää. Kuitenkin kiroilu on pidettävä aisoissa, ei tupata sitäkään liikaa. MUTTA!!! Chatissa, viekussa tai muualla, missä siihen ei lupaa ole, kiroilu unohtukoon. Ainoa kirosana, mikä on erittäin, erittäin, erittäin, erittäin, erittäin, erittäin, erittäin, erittäin, erittäin, erittäin epäsuotavaa, ja missä sitakin saa esiityä VAIN chatissa, on hitto.  Ja tämäkin erittäin, erittäin......................epäsuotavaa. :3

Väkivalta:  Tarinoissa väkivaltaa saa olla mielin määrin. Kuintenkin raajojen irtoaminen ei ole soveliasta. Mutta kuvailua kivestä, verestä, ja kaikesta saa olla, ja se on suotavaakin. Jos roolipeli on todella verinen, laita tarinan alkuun esimerkiksi:  "//sisältää hyvin verisiä kohtia//", niin tällöin ne, jotka eivät sellaisesta tahdo lukea, voivat jättää asian väliin. 

Seksuaalisuus: Tätä ei tarinoissa todellakaan paljoa, sillä moni ei varmasti halua lukea, kun hahmosi esimerkiksi tekee tätä. Mutta se on silti sallittua, KUNHAN MUISTAT tarinan alkuun "//sisältää seksuaalisia kohtauksia//". JA MUTTA!!! Chatissa, viekussa tai muualla, missä siihen ei lupaa ole, seksuaalisuus unohtukoon.

Nämä olivat osittain sääntöjäkin, joten noudata niitä. Ylläpitäjä voi antaa varoituksen, ja 3 varoituksesta saat jäähyä, 5 lennät pihalle. Sinulla on mahdollisuus liittyä uudelleen 1 kuukauden päästä. Mutta silloin jäähyyn tarvitaan vain 2 varoitusta, ja erotukseen 4. 

 

Three herd:

-Kolme laumaa:

Element,  Special,  Pentand. -Jokaisella niistä oma menneisyys, oma tarinansa, omat lait, säännöt, ja tavat. Omat tabut,  omat ohjeet, rangaistukset ja asemat. Tässä nyt jokaisesta laumasta pyritään kertomaan kaikki tarpeellinen. ~ja olisi suotavaa kertoa,  jos unohdin jotain tärkeää.

Aloitetaan ensimmäisestä laumasta. "Illan ensimmäinen vieras,  tervetuloa nälkäisten lukijoidemme seuraan, 

★☆ History☆★

"

-tässä kerrotaan toivonmukaan selventävästi siitä, mitä laumoille  on aikojen saatossa tapahtunut.

Alkujaan,  montakymmentä, tai montasataa edesmennyttä sukupolvea sitten, ei laaksosta ollut tietoakaan sen ulkopuolella. Ulkopuoliset sudet olivat pääosin ihan normaaleja harmaasusia,  vuorisusia tai vastaavia. Muutamalla, noin 1 : 5000, noin 10 000 suden joukosta ympäri laakson metsiä ja vuoria, oli jotakin erikoisvoimia. Susien ajanlasku alkoi suunnilleen silloin, eli elettiin susien ajanlaskun aikana vuotta 1-5. Jos ajatellaan että oli vuosi yksi. Silloin eräs hyvin tuntematon sudenpentu alkoi herättää mielenkiintoa, etenkin samanhenkisissä susissa. Pennulla huomattiin olevan suuria erikoisvoimia. Hän nimittäin tuntui mielenmuutostensa avulla hallitsevan eri sääoloja.  Monet sudet, joilla oli samankaltaisia voimia, alkoi innostumaan huhun kuultuaan: ehkä oli olemassa muitakin, joissa oli jotain vikaa. Muitakin, jotka osasivat jotain tosi outoa. Tasaiseen tahtiin tämän nuoren susitaiturin ympärille alkoi kerääntyä muita, eri-ikäisiä ja -laisia susia, joilla oli jotain erikoisvoimia. Varhaiset ninjasudet, ja element-lauman jäsenet kokoontuivat  tämän ensimmäisen tunnetun taikavoimia omaavan suden ympärille, ja hiljalleen alkoi muodostua lauma,  johon kuului niitä susia, jotka olivat erilaisia. Lauma alkoi olla yhä suurempi.

Tarkkaan ei tiedetä, mitä tapahtui, mikä pilasi tämän loistavan laumanalun. Kuitenkin se tapahtui joskus vuonna 67-80. Laumasta erkaantui toinen sakki, suurempi, ja siinä oli ne silloiset alkukantaiset ninjasudet.  Alkuperäiseen lauman jäi vain about kymmenen sutta, kun taas lähteneissä oli päälle kahdenkymmenen. Kävi selväksi, että lähteneiden lauma oli voimakkaampi, mutta vuonna 89 se vaihtui. Vallankahvaan tarttui Element,  ja se piti siitä huimalla alivoimallaan tiukasti kiinni. 104-vuonna ote hölleni. Specialiksi itsensä nimennyt ninjalauma ei siltikään päässyt työntämään Elementiä syrjään, ja pienemmän lauman valta suureni entisestään.  Lopulta Element oli ikäänkuin Alfa, ja se päätti kaikista asioista ja päätti rajat kummankin lauman puolesta. Special alistui vain muodon vuoksi. Kuitenkin se alkoi haalia ympäri tunnettua maailmaa ripoteltuja susia, jotka koostuivat myös taianomaisista,  susista. Erikoista heissä oli amuletit,  joiden avulla he loihtivat ikäänkuin.

Specialista oli Elementille todellisia vaikeuksia, riitoja tuon tuostakin. Mutta koskaan kukaan ei pystynyt järkyttämään pienimmön lauman valtaa -se oli "päällikkö".

Vaan heräsikö kysymys? Entäs Pendant?

Pendant-lauma oli hajallaan ympäri tunnettua maailmaa. Vaan sitten alkoi useimpien korviin kiiriä huhu suuresta susijoukosta, joka etsi erilaisia susi. Sellaisia jotka omasivat amuletin.

Eräs tuntematon lauma, nimeltään Lauma -juu, fiksua- etsi juuri sellaisia susia. Sana kiiri sudelta sudelle, ja suurinosa koko planeetan susista löysi tiensä lauman luo. Ja se lauma löysi tiensä Laaksoon. Steamvalleyhin. Ja laaksosta taisteltiin kuumeisesti, kunnes tilaa olli kaikille kolmelle laumalle: Specialille, Elementille, ja Laumalle, joka myöhemmin vaihtoi nimeään Pendantiksi.

 

Laws

Lait, joiden rikkomisesta seuraa rangaistukset. Nämä ovat kaikkien laumohen yhteiset.

 

Ehdottomat, tärkeimmät

1: Älä petä laumaasi missään, milloinkaan.

2: Tottele Ylipäällikköä, johtajaasi, Alfaasi.

3: Älä koskaan tapa ketään omaasi.

4: Älä koskaan paljasta salaisuuksiamme toisille.

5: Älä rakastu toisen lauman jäseneen.

 

Kirjoittamattomat lait

1: Puolusta etenkin Ylipäällikköä henkesi uhalla

2: Puolusta kaikkia laumasi jäseniä henkesi uhalla.

3: Älä aseta itseäsi edelle.

4: Toimi vastuullisesti asettamatta ketään vaaraan.

5: Vastaa seurauksista, älä pakene tekojasi.

6: Älä sääli ketään joka sitä ei ansaitse. Älä pihtaa tietoja, vaan kerro ne Ylipäällikölle.

 

Steamvalley

-Kotilaaksomme, jossa kolme laumaa asuvat.

Kuva:

Tulee myöhemmin.

Ympäristöä:

Kasvusto on hyvin runsasta, enimmäkseen koivuja, vaahteroita, pihlajoita yms. Maasto on enimmäkseen heinikkoa ja ruohikkoa, erilaisia puskia on paljon. Jokia on riittävästi, vaan ei erityisen paljon. Puroja on enemmän. Vesiputoksiakin alueella on.

Alue:

Alue on suuri, se kattaa melkein 200 kilometriä. Se on jaettu kolmeen osaan, jotka piakkoin ilmestyvästä kuvasta näkee.

Eläimistö:

 on monenmoisia eläimiä.

Saaliseläimiä ovat esimerkiksi peurat, jänikset, pieneläimet, lintueläimet, kalat, erilaiset yrtit (voit katsoa lisää täältä, Soturikissat Wikistä), sen lisäksi erilaiset marjat ja hedelmät. Alueella on kaikkia hedelmiä kuin Suomessakin. 

Petoeläimiä ei ole paljoa, mutta esimerkiksi karhut, ketut, supit yms on yleisiä.

Ilmasto:

Laaksossa on hyvin lämmin. Talvella siellä on +10-15 astetta, keväällä +15-30. Riippuu sataako vai ei. Poikkeuksellisesti syksy on kylmin, johtuu varmaan syksyn hyisistä sateista. Asteita on +5-15 celssiusastetta.

 

©2019 Susiroolipeli♡ - suntuubi.com