Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Vieraskirja

Tässä pari sääntöä, tottele niitä niin kaikki pysyy kivana:3

Älä...

...spämmää

...roskapostaa

...käytä eri nimimerkkiä

...leiki näsäviisasta↑↓→←

...valehtele, huijaa, ärsytä...

...hoputa

...pilkkaa yms

 

Täällä saa...

...mainostaa

...kysyä...

...neuvoa

...tervehtiä

...huomauttaa

...lähettää risuja tai ruusuja

...ilmoittaa

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Posityyhtynen
Kotisivut: http://scotty.suntuubi.com/

20.11.2018 15:56
Moikka! Tulin tänne linkkarilistan siivouksen merkeissä. Eli, mikäli olette vielä kiinnostuneita jatkamaan linkinvaihtoa kanssamme, ilmoittaisitteko siitä 27.11.2018 mennessä meidän viekkuumme :)

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/?cat=1

08.09.2018 14:36
Monta hiirenkorvaa sitten kolme erakkoa vaelsi pakoon tulvaa. Kun he saapuivat suureen metsään, he päättivät jäädä sinne. Yksi erakoista, Pisara, vaaleanharmaa, sinisilmäinen naaras suorastaan rakasti kalaa, vettä ja uimista toisin kuin kissat yleensä. Hän jäi asumaan suojaisaan paikkaan kallion juureen lammen rantaan. Hetken toisetkin erakot asuivat lammella mutta vähän ajan päästä toinen heistä, musta, vihreäsilmäinen kolli Yö, tajusi että hänen piti päästä syrjäisempään paikkaan ja niin hän lähti ja asettui kauas metsään. Yön lähdön jälkeen kolmaskin erakko valkoinen harmaasilmäinen naaras Lumi päätti tarvitsevansa enemmän vapaata tilaa ja niin hän lähti ja asettui asumaan laakson pitkän matkan päähän joen alajuoksulle. Nämä kolme erakkoa olivat ensimmäiset klaanikissat. Kodittomia kissoja alkoi saapua metsään ja he jäivät yleensä asumaan johonkin kolmesta leiristä. Kolmesta erakosta tuli klaanipäälliköitä. Pisara alkoi johtaa Vesiklaania, Yö metsäklaania ja Lumi Laaksoklaania. Klaaneihin alkoi syntyä pentuja ja niistä koulutettiin sotureita koko ajan kehittyvin menetelmin. Kissat opettelivat sen lisäksi kasvien käyttöä parantamiseen. Alussa klaanit elivät sovussa mutta ensimmäisten päälliköiden kuoltua klaaneille tuli riitaa ja klaanit merkkasivat itselleen reviriit, ja lopettivat toistensa auttamisen.

Jos etsit uutta ja muista soturikissat tarinaroolipeleistä poikkeavaa ropea, niin olet löytänyt juuri oikean mainoksen! Tule ihmeessä tutustumaan Ensimmäisten Klaanien kiehtovaan maailmaan ja Liittymään seuraamme kirjoittamaan omaa tarinaasi. Uudet jäsenet ovat aina enemmän kuin tervetulleita. ;)
Tähtiklaani valaiskoon polkujanne!

Nimi: Hiekkamyrsky
Kotisivut: http://viiimeinensoturi.suntuubi.com

12.05.2018 16:08
Viimeinen soturi on juuri ovensa avannut vieraskirjapohjainen soturikissoihin liittyvä tarinaroolipeli.
Voit liittyä Tyrskyklaanin taitaviin uimareihin, Ukkosklaanin hyviin metsästäjiin, Yöklaanin mahtaviin taistelijoihin tai Viimaklaanin nopeisiin juoksijoihin.
Mikäli olet kyllästynyt tavalliseen klaanielämään, on olemassa armoton Arven lauma tai vuorilla elävä Piikikkäiden ruusujen heimo.
Sinä päätät!

Nimi: Iitu
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com

22.04.2018 19:01
On kulunut 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta. Ihmiset ovat hylänneet Prypjatin kaupungin ja sen lähimetsät. Mutta aavekaupunki metsineen ei ole asumaton. Ihmisten lemmikit, ja suuren kaupungin kujilla kulkeneet kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä.

Selviytyminen oli jokaisen mielessä, joten kissat ja koirat päättivät yhdistää voimansa ja taitonsa. Syntyi klaani ja lauma, jotka yhdessä muodostivat Yhteisön. Kuri, säännöt ja rauha vallitsevat, mutta kuinka kauan? Kyteekö Yhteisön sisimmässä kapina vallassa olevia tai jopa koko Yhteisöä kohtaan?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa. Reipastahtinen peli on kerännyt jo huimat 25 hahmoa, liittykö sinun luomukseni niihin?

Nimi: Ginweed95
Kotisivut: http://ginweed95.suntuubi.com

06.04.2018 18:35
Linkinvaihto sopii! Anteeksi myöhäinen vastaus ^^ lisäsin jo linkkinne

Nimi: Takeshino
Kotisivut: http://predatorssoul.suntuubi.com/

31.03.2018 20:51
Kuulet niiden lähestyvän. Haukot henkeäsi samalla, kun koitat päästä niiltä pakoon. Ne lähestyvät. Et voi enää mitään, jalkasi nimittäin pettävät. Näet pelkkää mustaa, mutta kuulet yhä ne. Et ymmärrä mitään muuta, kuin sen...
ulvonnan.
Tervetuloa. Tämä on Predator's Soul...

Et kai säikähtänyt? Anteeksi. Olet joka tapauksessa vuonna 2018 perustetussa susiaiheisessa tarinaroolipelissä, Predator's Soul:ssa, jossa kolme laumaa kilpailevat keskenään metsän ja vuoriston reeviireistä. Onhan täällä myös toki erakkoja, jotka ovat oman elämänsä herroja. Mihin laumaan sinä kuulut? Kasteen laumaan, Viherin laumaan, Kiteen laumaan, vai oletko oman itsesi herra, erakko?

Otamme vastaan sekä aloittelijat, että kokeneet, ja kaikki siltä väliltä. Oli ikäsi sitten viisi tai sata, silläkään ei ole väliä! Otamme sinut vastaan, juuri sellaisena kuin olet.

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://veriperima.wordpress.com/

20.03.2018 12:14
Veriperimä on vuoden 2017 alussa perustettu chatissä pelattava Soturikissaroolipeli, jossa toimii täysin erireviirit ja -klaanit kuin kirjoissa. Jokaisella klaanilla on omat perinteensä ja peliä värittävät lukuisat pelitapahtumat taisteluista Valoklaanin ennustuksiin ja luonnonilmiöihin. Kuka tahansa voi vaikuttaa pelitapahtumiin hahmoillansa eikä peliä suunnitella koskaan etukäteen, mikä mahdollistaa jännittävän yllätyksellisyyden!

Nimi: Anthony
Kotisivut: http://goldenlights.suntuubi.com/

18.03.2018 17:14
Superno on tuore mutta perinteinen, vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pääset kokeilemaan elämää ihmismäisillä yliluonnollisuuksilla, vanhassa kunnon Lontoossa. Päästäkseen kunnolla käyntiin etsimme nyt innokkaita pelaajia riveihimme ja varaylläpitäjää!

Nimi: Aquarius
Kotisivut: http://reniar.suntuubi.com

15.03.2018 21:51
Tervetuloa

Reniar - The Dragon Kingdom on uutukainen, vieraskirjapohjaisena lohikäärmeillä, wyverneilla ja traakeilla pelattava roolipeli Suntuubin syövereissä. Reniarin maailma on kehittymätön ja täysin pelaajiensa käsissä muodostuva. Sivulle on joka tapauksessa kirjoitettu jos jonkinmoisia pohjia ja suunnitelmia tulevan varalle, että pelin tyhjyys ei hämmennä kävijöitä ja mahdollisille liittyjille on selvää, minkälaiseen peliin he ovat astumassa. Peliin on tulossa vielä muokkauksia, mutta pelimaailman pohja on jo valmis valloitettavaksi.

Reniarista vielä sen verran, että pelihahmot ovat vahvasti inhimillistettyjä, ne kykenevät puhumaan, kirjoittamaan, rakentamaan, opiskelemaan ja esimerkiksi tekemään töitä, joten kyseessä ei siis ole mikään villieläinten sivistymätön yhteiskunta. Ei kannata siis pyrkiä peliin hahmolla, joka vain metsästää ja parittelee elämänsä aikana, sillä peli perustuu myös petokseen, suhteisiin, hallintoon, juonitteluun, magiaan ja kaikkeen muuhun kivaan.

Terveisin
Skywalker ja pelaajat :)

Nimi: Milu
Kotisivut: http://tuisketuuli.suntuubi.com/

12.03.2018 16:32
Taas mainos, ja vieläpä soturikissaropen! Tylsää, vai mitä? Voisitko silti edes pikkiriikkisen harkita lukevasi tekstin loppuun?

Tervetuloa jo aikaa nähneeseen soturikissaroolipeliin, Tuisketuuleen. Täällä luot oman hahmosi joko Loiskeklaaniin, Viimaklaaniin, Hämyklaaniin, Huurreklaaniin tai Savun laumaan. Toisaalta, voihan kissasi olla myös erakko tai kotikisu. Pääset roolimaan ja tarinoimaan muiden pelaajien kanssa sekä pitämään hauskaa! Jos kiinnostuksesi heräsi edes pikkuisen, niin tule vierailemaan sivulla ja jos liittyminen ei kiinnosta, niin ainakin jättämään tassunjäljen vieraskirjaan!

(En ole sivun ylläpitäjä mutta sain luvan mainostaa)

Nimi: Akama

08.03.2018 14:52
Heips! Haluaisin ilmoittaa sinulle pikkuisesta asiasta liittyen sivujen ulkoasuun ja sen copyihin. Kuvan, jonka olet muokannut on tehnyt Mesic niminen henkilö: https://arctichuskie.deviantart.com/art/Dog-lineart-7-368796411 . Kuvan säännöissä lukee:
- Nimeäni EI saa ottaa pois kuvasta (nimi on rajattu kuvastasi pois)
- Kuvapohjaa EI saa väittää tietenkään omaksi (et ole merkannut copyihin, että kuva on hänen)

Mielestäni siis rikot molempia sääntöjä. Tämän välttämiseksi olisi hyvä merkitä tämän kuvan tekijä kuitenkin edes copyhin, nyt copyissa väität, että olet itse tehnyt kuvan, vaikka vain olet muokannut sen.

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

13.02.2018 08:18
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Nimi: Aloe
Kotisivut: http://nebula.suntuubi.com/

06.02.2018 12:14
Kyselitte linkinvaihtoa ja se sopii! Lisäilen teidät linkinvaihtajiin tässä lähipäivinä! ;)

Nimi: Jezkebel
Kotisivut: http://saniaskanjoni.suntuubi.com/

05.02.2018 15:42
Ryhtyisittekö linkinvaihtoon Saniaiskanjonin kanssa? Vastailkaa meidän viekkuumme, kiitos!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://lagoon.suntuubi.com/

04.02.2018 14:25
Moikka, kyselemäsi linkinvaihto sopii oikein hyvin :)

Nimi: Razeback
Kotisivut: http://viimakoura.suntuubi.com/

02.02.2018 19:04
Hei!
Huomasin että olette kopioineet Viimakourasta koodin ja navin tausta. Navin taustaa ei saa kopioida erikseen, vaan teidän on kopioitava koko ulkoasu. Olkaa hyvät ja poistakaa navin tausta, jos ette loppua ulkkaa ole kopioimassa. Kiitos.

Nimi: Orion
Kotisivut: http://kukkaruukku.simplesite.com/

02.02.2018 18:50
Kävisiköhän linkinvaihto kirjoitussivuni Kukkaruukun kanssa? Vastaus meille päin, kiitos. :)

Nimi: Ams
Kotisivut: http://zinger.fi/

31.01.2018 11:42
Heippa! Kyselitte linkinvaihtoa Zingerin kanssa ja se sopii hyvin. Lisään linkkinne tuota pikaa sivuillemme. Hauskaa kevättä! :)

Nimi: Viiksi
Kotisivut: http://verilehti.suntuubi.com/

30.01.2018 15:55
Hui apua, linkki jäi :'D Sen siitä saa kun kirjoittelee viestejä väsyneenä.

Nimi: Viiksi

30.01.2018 15:54
Hei! Kysyitte linkinvaihtoa sivujemme kesken, ja tulin ilmoittelemaan, että se sopii! Lisäättehän linkkimme mahdollisimman pian? :)

Nimi: Apila
Kotisivut: http://lumipyry.suntuubi.com/

30.01.2018 11:15
Hei! Kyselemänne linkinvaihto käy vallan mainiosti!
Lisäättehän linkkimme mahdollisimman pian!

Nimi: Epsuxx
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

29.01.2018 17:56
Tervetuloa tutustumaan Tulevaisuuden Heimojen maailmaan - ja ehkä jopa luomaan oman hahmosi, jonka tehtävä on selviytyä armottomalla saarella muiden heimolaisten kanssa?

Nimi: Posityyhtynen
Kotisivut: http://scotty.suntuubi.com/

27.01.2018 09:08
Hei! Käsitte kyselemässä linkinvaihtoa kanssamme, ja se sopii hyvin. Toivomme, että ilmoitatte, jos sivunne menevät tauolle tai lopettavat yms. Hyvää päivänjatkoa!

Vastaus:

Hienoa!
Ilmoitamme tietenkin, mikäli sivumme lopettavat, tai menevät tauolle. Toivoisi"mme" että tekin ilmoittaisitte vastaavasti:)

~Meikäläinen 27.1

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

26.01.2018 20:13
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Nimi: ShadowKiro
Kotisivut: http://heritage.fi/

18.01.2018 16:13
Haluatko kokeilla jotain erilaista roolipeliä? Jotain missä on twisti jos toinenkin?
Well, then! Koirilla, susilla ja koirasusilla pelattava Heritage RPG kuulostaa kerrassaan normaalilta, mutta ei suinkaan ole sitä. Se on foorumipohjainen, online-mahdollisuudella varustettu vuonna 2017 luotu historia- ja fantasiaroolipeli jonka kolme ylläpitäjää ovat kokeneita ja kauan netissä seikkailleita internet kansalaisia! ShadowKiro loi ValkeaaTaikaa -roolipelin 1997 ja lopetti sen Heritagen takia. Reirak on ollut pelimaailmassa mukana 2007 alkaen ylläpitäen lukuisia roolipelejä ja Hukka on varsin hyvin tunnettu nettitaiteilija suomessa, pitkällä roolipelihistorialla tietenkin!

Pelin miljöö sijoittuu 1400-1700-luvuille Ardeal-nimiseen satamakaupunkiin. Kirkon varjossa ja inkvisition vainossa kaikki tavan kansalaisista hienoihin aatelisiin pyrkivät kätkemään syntiset elämäntapansa ja esiintymään julkisesti nuhteettomina Jumalanpelkoisina kansalaisina. Kaupunki kuhisee elämää ylhäisestä alhaiseen ja aatelissukujen kesken sosiaalinen piirileikki tempaakin nopeasti mukaansa prameaan mutta julmaan maailmaan, jossa ystävät on syytä erottaa vihollisista nopeasti - sukujen tavoitellessa omaa parastaan!

Pelissä on magiaa ja pelimaailman historia alkaa valottua pelaajilleen pikkuhiljaa pelien edetessä. Nyt on siis juuri täydellinen hetki loikata mukaan!!

©2019 Susiroolipeli♡ - suntuubi.com