Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Vieraskirja

Tässä pari sääntöä, tottele niitä niin kaikki pysyy kivana:3

Älä...

...spämmää

...roskapostaa

...käytä eri nimimerkkiä

...leiki näsäviisasta↑↓→←

...valehtele, huijaa, ärsytä...

...hoputa

...pilkkaa yms

 

Täällä saa...

...mainostaa

...kysyä...

...neuvoa

...tervehtiä

...huomauttaa

...lähettää risuja tai ruusuja

...ilmoittaa

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

13.02.2018 08:18
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Nimi: Aloe
Kotisivut: http://nebula.suntuubi.com/

06.02.2018 12:14
Kyselitte linkinvaihtoa ja se sopii! Lisäilen teidät linkinvaihtajiin tässä lähipäivinä! ;)

Nimi: Jezkebel
Kotisivut: http://saniaskanjoni.suntuubi.com/

05.02.2018 15:42
Ryhtyisittekö linkinvaihtoon Saniaiskanjonin kanssa? Vastailkaa meidän viekkuumme, kiitos!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://lagoon.suntuubi.com/

04.02.2018 14:25
Moikka, kyselemäsi linkinvaihto sopii oikein hyvin :)

Nimi: Razeback
Kotisivut: http://viimakoura.suntuubi.com/

02.02.2018 19:04
Hei!
Huomasin että olette kopioineet Viimakourasta koodin ja navin tausta. Navin taustaa ei saa kopioida erikseen, vaan teidän on kopioitava koko ulkoasu. Olkaa hyvät ja poistakaa navin tausta, jos ette loppua ulkkaa ole kopioimassa. Kiitos.

Nimi: Orion
Kotisivut: http://kukkaruukku.simplesite.com/

02.02.2018 18:50
Kävisiköhän linkinvaihto kirjoitussivuni Kukkaruukun kanssa? Vastaus meille päin, kiitos. :)

Nimi: Ams
Kotisivut: http://zinger.fi/

31.01.2018 11:42
Heippa! Kyselitte linkinvaihtoa Zingerin kanssa ja se sopii hyvin. Lisään linkkinne tuota pikaa sivuillemme. Hauskaa kevättä! :)

Nimi: Viiksi
Kotisivut: http://verilehti.suntuubi.com/

30.01.2018 15:55
Hui apua, linkki jäi :'D Sen siitä saa kun kirjoittelee viestejä väsyneenä.

Nimi: Viiksi

30.01.2018 15:54
Hei! Kysyitte linkinvaihtoa sivujemme kesken, ja tulin ilmoittelemaan, että se sopii! Lisäättehän linkkimme mahdollisimman pian? :)

Nimi: Apila
Kotisivut: http://lumipyry.suntuubi.com/

30.01.2018 11:15
Hei! Kyselemänne linkinvaihto käy vallan mainiosti!
Lisäättehän linkkimme mahdollisimman pian!

Nimi: Epsuxx
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

29.01.2018 17:56
Tervetuloa tutustumaan Tulevaisuuden Heimojen maailmaan - ja ehkä jopa luomaan oman hahmosi, jonka tehtävä on selviytyä armottomalla saarella muiden heimolaisten kanssa?

Nimi: Posityyhtynen
Kotisivut: http://scotty.suntuubi.com/

27.01.2018 09:08
Hei! Käsitte kyselemässä linkinvaihtoa kanssamme, ja se sopii hyvin. Toivomme, että ilmoitatte, jos sivunne menevät tauolle tai lopettavat yms. Hyvää päivänjatkoa!

Vastaus:

Hienoa!
Ilmoitamme tietenkin, mikäli sivumme lopettavat, tai menevät tauolle. Toivoisi"mme" että tekin ilmoittaisitte vastaavasti:)

~Meikäläinen 27.1

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

26.01.2018 20:13
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Nimi: ShadowKiro
Kotisivut: http://heritage.fi/

18.01.2018 16:13
Haluatko kokeilla jotain erilaista roolipeliä? Jotain missä on twisti jos toinenkin?
Well, then! Koirilla, susilla ja koirasusilla pelattava Heritage RPG kuulostaa kerrassaan normaalilta, mutta ei suinkaan ole sitä. Se on foorumipohjainen, online-mahdollisuudella varustettu vuonna 2017 luotu historia- ja fantasiaroolipeli jonka kolme ylläpitäjää ovat kokeneita ja kauan netissä seikkailleita internet kansalaisia! ShadowKiro loi ValkeaaTaikaa -roolipelin 1997 ja lopetti sen Heritagen takia. Reirak on ollut pelimaailmassa mukana 2007 alkaen ylläpitäen lukuisia roolipelejä ja Hukka on varsin hyvin tunnettu nettitaiteilija suomessa, pitkällä roolipelihistorialla tietenkin!

Pelin miljöö sijoittuu 1400-1700-luvuille Ardeal-nimiseen satamakaupunkiin. Kirkon varjossa ja inkvisition vainossa kaikki tavan kansalaisista hienoihin aatelisiin pyrkivät kätkemään syntiset elämäntapansa ja esiintymään julkisesti nuhteettomina Jumalanpelkoisina kansalaisina. Kaupunki kuhisee elämää ylhäisestä alhaiseen ja aatelissukujen kesken sosiaalinen piirileikki tempaakin nopeasti mukaansa prameaan mutta julmaan maailmaan, jossa ystävät on syytä erottaa vihollisista nopeasti - sukujen tavoitellessa omaa parastaan!

Pelissä on magiaa ja pelimaailman historia alkaa valottua pelaajilleen pikkuhiljaa pelien edetessä. Nyt on siis juuri täydellinen hetki loikata mukaan!!

Nimi: Lilian
Kotisivut: http://capturedworld.suntuubi.com/

05.01.2018 00:05
Hei! Tämänhetkinen koodinne on kylläkin minun tekemä eikä Razen, joten korjatkaahan copyt, kiitos. Lisäksi copyihin pitää listata myös kuvien lähteet eli yläkuvan ja taustakuvien. :)

Nimi: Aloe

02.01.2018 13:12
Hei, en nyt halua olla mikään tieteilijä jne, tekstejä on hankala lukea. Ne eivät näy kunnolla, kun ne ovat mustia ja tausta tumma. ;)

Vastaus:

Jep, tiedän. /: en vain osaa poista välimuistia, ja kun kone ei oikeen toimi ja kun jajaja. ... ~_~

-Meikäläinen

©2018 Susiroolipeli♡ - suntuubi.com